Konto
Team
Medlemmar delar företagets uppgifter och kvot. Varje medlem loggar in med eget lösenord, eftersom ett delat konto gör säkerhetsloggen oläslig.
Hämtar teamet.
Du är inte inloggad
Flera användare ingår inte i din plan
Din plan är . Flera användare ingår i planen Team.
Rätten att svara på ett omdöme och att rätta ett sakfel om det egna företaget ligger utanför varje plan och går inte att köpa till.
Medlemmar
Inbjudningar
Bjud in någon
Du har en inbjudan
Accepterar du flyttas ditt konto in i företagets team.